İYİ PARTİ
Giriş Tarihi : 23-03-2019 14:00   Güncelleme : 06-05-2019 05:59

Hasan Suiçmez Röportajı Bölüm-9

Seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam eden İyi Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Eğitimci Tarihçi Yazar Hasan Suiçmez projelerini açıklamaya devam ediyor

Hasan Suiçmez Röportajı Bölüm-9

ÜRETMEYEN TOPLUM YOK OLMAYA MAHKÜMDUR!
İyi Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Eğitimci Araştırmacı Yazar Sn. Hasan SUİÇMEZ;
İlçe ekonomisine katkı sağlayacak tarım ve hayvancılık ile ilgili projelerinden bahsetti.

SUİÇMEZ; Biz özellikle geçimini hayvanından elde ettiği sütünü, peynirini, yağını satarak; bahçesinde ürettiği sebzesini satarak geçinen insanımız için önemli bir çalışma yürüteceğiz. 

Organik tarım ve hayvancılık teşvik edileceğiz.

Köylerimizde toprak analizleri yapılarak doğru ve alternatif tarım ürünlerinin yetiştirilmesi ve doğru tarım uygulamaları hakkında üreticilere kapsamlı eğitimlerin verilmesi sağlayacağız.

Organik tarım ürünleri için Karadere vadisinde yalova uygun yerlerde ‘’Serin Hava Depoları’’ tesis edilerek üreticilerin ürünlerin yerinde toplanmasını ve piyasaya arz edilmesini sağlayacağız.

Eski yaylacılık anlayışı ve uygulamaları teşvik edilerek, yılın belirli günlerinde önemli merkez yaylarda yayla ürünleri pazarlarının kurulmasını sağlayacağız.

Ürünün tarladan pazara, üreticiden tüketiciye kolay ulaştırılması için her türlü destek ve yapılanmayı hayata geçireceğiz. İlçe ekonomisini desteklemek için yöresel el sanatları ve ilçe coğrafyasına  özgü ürünlerin (peynir, ekmek, tereyağı, sepetçilik vb.) gibi ürünlerin markalaşmasını gerçekleştireceğiz.

Modern “Mezbaha ve Hayvan Pazarı” tesisleri yapacağız dedi.
İYİ ÜRETİM, İYİ MARKA
Ürünün tarladan pazara, üreticiden tüketiciye kolay ulaştırılması için her türlü destek ve yapılanma hayata geçireceğiz. İlçe ekonomisini desteklemek için yöresel el sanatları ve ilçe coğrafyasına özgü ürünlerin (peynir, ekmek,tereyağı,sepetçilik gibi) markalaşma sağlayacağız. dedi.

AdminAdmin