İYİ PARTİ
Giriş Tarihi : 21-03-2019 15:13   Güncelleme : 21-03-2019 15:13

Hasan Suiçmez Röportajı Bölüm-8

Araklı Haber Millet İttifakı Araklı Belediye Başkan Adayı Hasan Suiçmez'in projelerini anlattığı röportajını bölümler halinde yayımlamaya devam ediyor. İşte Hasan Hocanın röportajının 8. bölümü.

Hasan Suiçmez Röportajı Bölüm-8
ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ , GENÇLER UMUDUMUZ, KADINLARIMIZ BAŞTACIMIZ;
 
İyi Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Eğitimci Araştirmacı Yazar Sn. Hasan SUİÇMEZ; çocuklarımız başta olmak üzere kadınlarımız ve gençlerimiz için de projelerimiz var .
- Belediyeye çocuk meclisi kurarak, çocuklarımızın da belediye yönetiminde söz hakkı olmasını sağlayacağız. Böylece çocuklarımız girişimci , kendine güvenen ve olgun bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacağız. Yine  Çocuklar için kreşlerde spor kulüplerine kadar her ihtiyaca uygun hizmet binaları yapılacaktır. Park ve oyun alanları, yaş gruplarına uygun düzenlenecektir. Çocuklarımız, kurulacak olan belediye sanat evleri ve sanat sokaklarında büyüyecek.
- Genç köprü kampları ile  Köylerimizden mahallelerimize, bütün gençlerin birbirleriyle ortak çalışmalar yapabilecekleri, kaynaşabilecekleri ‘’Kültür ve Sanat Kampları’’ düzenlenecektir. Ayrıca Sağlıklı yaşam için herkese ve her yaşa uygun spor alanları oluşturulacaktır. İlçemizdeki spor tesisleri geliştirilecek, spor dallarındaki gizli yetenekler keşfedilecek, özellikle futbolda ilçemiz “Trabzonspor’un Futbol Tarlası” olması gücüne yeniden kavuşturacağız.
- Kadınlarımız toplumsal hayatın her alanında söz sahibi olacaktır. Kadın eğitim ve danışma merkezleri kurulacak; kadınlarımıza, teknolojik ve mesleki alanlarda eğitim ve sertifika programları verilecektir. Hukuki, sosyal ve ekonomi menfaatleri ile ilgili yasal kurallar anlatılacaktır. Aile eğitimi, evlilik, çocuk eğitimi, madde bağımlılığı ile mücadele gibi konularda eğitim, bilgilendirme ve psikolojik danışma desteği sunulacaktır. Yöresel sanatlarla ilgili kurslar açacağız.
 
İYİ KOMŞU, İYİ MAHALLE, İYİ STK NEDİR BU KONUDA NELER YAPACAKSINIZ?
Apartman yöneticileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, din görevlileri, okul aile birliği başkanları, “Komşuluk Birlikleri”nde buluşacak, sosyal, çevresel ve mekansal kararlarda söz sahibi olacaktır. STK’lara ücretsiz salonlar tahsis edilecektir. Muhtarlar, karar mekanizmalarına dahil edilecektir dedi.
AdminAdmin