AK PARTİ
Giriş Tarihi : 17-03-2019 16:08   Güncelleme : 12-07-2019 13:56

Yeşilyurt’tan Başkan Çebi’ye Yoğun İlgi

Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Yeşilyurt mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Yeşilyurt’tan Başkan Çebi’ye Yoğun İlgi

Yeşilyurtlular Belediye Başkan Adayı Recep Çebi’yi coşkulu bir şekilde karşıladılar. Özellikle Yeşilyurtlu gençler Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi’yi meşale ve sloganlarla karşıladılar. Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi Yeşilyurt mahallesinde konuşma yaparak Cumhur İttifakına oy istedi. Belediye Başkan Adayı Çebi ayrıca 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününün yaklaşması münasebetiyle; ”Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çebi ayrıca Yeşilyurt mahallesinde Araklı Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Hayırsever iş adamlarının destekleriyle yapılan Kur’an Kursunda incelemelerde bulundu. Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi Yeşilyurt mahallesinde coşkulu ve yoğun bir karşılamayla karşılaşmasından son derece memnun kaldığını ifade ederek, Yeşilyurtlu hemşehrilerim Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a liseli seks ve bizlere her daim destek olmuştur. Bizlerde hiçbir zaman onların isteklerini geri çevirmedik. Biz Yeşilyurt’u seviyoruz. Destek ve dualarından dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Çebi’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çebi mesajında şu ifadelere yer verdi:
”Milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururu ve heyecanı içerisindeyiz.
Vatanı ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk milleti, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelelerle başka milletlere de emsal olmuştur.
Tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı ve bir varoluş mücadelesi olan Çanakkale Zaferi ile Milletimiz; kendisini tarihten silmek isteyenlere imkânsızlıklara rağmen büyük bir ders vermiş ve tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirtmiştir.
Bugün milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen her türlü kirli oyunu “Çanakkale Ruhu” ile birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bozacak güce sahiptir. 15 Temmuz gecesi yaşananlar bu şuur ve iradenin hala canlı ve diri olduğunun ispatıdır.
Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.”

AdminAdmin