AK PARTİ
Giriş Tarihi : 16-03-2019 19:01   Güncelleme : 16-03-2019 19:01

Öztürk’ten İmalı Veda!

Araklı’da bu dönem belediye meclis adayı gösterilmeyen Mehmet Öztürk, geçen dönemin Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Üyelerine verilen plaket töreni sonrası sosyal medyadan imalı bir mesaj verdi.

Öztürk’ten İmalı Veda!

Başkan Gümrükçüoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi, Araklılı Mehmet Öztürk bu dönem Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne veda ediyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2014-2019 yıllarında görev yapan ve çalışmalarını tamamlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Üyelerine plaket vererek teşekkür etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Sera Gölü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen buluşmada Büyükşehir Belediye Meclisi Üyelerine seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Belediyecilik hizmetinde ‘halka hizmet Hakk’a hizmettir’i hep beraber yaşadık. Ben yürekten inanıyorum ki Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi olarak gösterdiğimiz emek, harcadığımız zaman bizim ahrette karşımız çıkacak. Hizmetlerimizin bizim ahrette yüz görümlüğümüz olacağına inanıyorum. Tüm kamu hizmetleri muhakkak sevabı olan hizmetlerdir ama belediyecilik hizmetleri hiçbir zaman unutulmayacak olan hizmetlerdir. Ben sizleri tanıdığım, sizlerle çalıştığım için çok mutluyum. Bu topluluğun tümüne ‘iyi ki varsınız’ diyorum” şeklinde konuştu.
GÜMRÜKÇÜOĞLU GİBİ MEHMET ÖZTÜRK’TE VEDA EDİYOR
Araklı Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından bu dönem meclis üyeliğine aday gösterilmeyen Mehmet Öztürk’te, Başkan Gümrükçüoğlu gibi Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne veda ediyor.
Mehmet Öztürk sosyal medya hesabındaki konuyla alakalı yorumunda “Şerefle bitirilmesi gereken en ağır görev hayattır. Bir anlık zevk için namusunu lekelemeye, bir zamanlık mevki için ayak öpmeye, günlük menfaatlerin için faziletlerini karartmaya değmez. Şükürler olsun güzel bir final yaptık. Tâbi ki durmak yok yola devam” diyerek imalı bir mesaj verdi.
Mesajına ortak olabilecek olan yorum “Allah hayırlısını nasip eylesin hacı abi. Son zamanlarda hem dik durup şerefle ve layıkıyla görevini yapan ender insanlardan birisin, inşallah gelecek dönemlerde seni başka yerlerde görmek istiyoruz” şeklindeki yorumdu.

 

AdminAdmin