AK PARTİ
Giriş Tarihi : 14-03-2019 20:38   Güncelleme : 15-03-2019 14:13

Kimse Benim Ve Cumhurbaşkanımızın İsmini Kullanmasın

Araklı mitinginde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; kimse benim ve cumhurbaşkanımızın ismini kullanmasın. Ben Recep Başkanın emrindeyim dedi.

Kimse Benim Ve Cumhurbaşkanımızın İsmini Kullanmasın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Araklı’da muhteşem bir mitinge imzasını attı. İlçede bu dönem en fazla katılımın olduğu mitinge akşam saatleri olmasına rağmen rekor sayıda vatandaşımız ilgi gösterdi. Ülkenin özellikle terör sorunu ve buna karşın başarılı çalışmalarını dile getiren Soylu, Millet İttifakı ve yandaşlarının yaptığı birçok şeyi eleştirdi.
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi yanına çağıran Soylu ilçe halkına “Recep Başkan’a destek verecek misiniz?” diye sordu. İlk seferinde düşük seviyede “evet” cevabı alınca, “ herhalde akşam ezanı okundu diye sesiniz çıkmıyor? Bu benim 5. mitingim 4 mitingde üzerimden yağmur geçti.” diyerek soruyu tekrarladı. Bu kez halkın sesinin gür çıkması üzerine “hepinizden Allah razı olsun. Recep Başkan’ın kendine göre bir bakışı vardır. Ben Recep Başkan ile çalıştım. Bugüne kadar bir yanlışını görmedim. Kelimenin tam anlamıyla söylüyorum Recep Başkan bugüne kadar hiç su kaynatmadı. Hepimizin yanında oldu işini mümkün olduğunca yapmaya çalıştı.” derken aklına bitmeyen Hükümet Konağı ve Belediye Binası geldi. “Parasını gönderdik. Yerini de aldık” diyerek neden bitmediğini sordu.
KİMSE BENİM VE CUMHURBAŞAKINIMIZIN İSMİNİ KULLANMASIN
“Duyuyorum birileri şuradan seçileceğiz, buradan seçileceğiz diyorlar. Kimse benim ismimi kullanmasın. Kimse cumhurbaşkanımızın ismini kullanmasın. Ben Recep Çebi’nin emrindeyim. Yanında Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Zorluoğlu var. Zorluoğlu kendine verilen görevi layıkıyla yapan. Trabzon’un hamuruyla yoğrulmuş yiğit bir adamdır. Elazığ valiliğinden ayrılırken Elazığlılar üzüldü. Van’dan buraya gelirken Vanlılar üzüldü. Hem terörle mücadeleyi, hem de belediye hizmetlerini layıkıyla yapıyordu. Önümüzdeki 5 yıl İnşallah Trabzon’da güzel hizmetlerin altına imzasını atacak.” Dedi.
 Seyfullah Aksoy/Araklı Haber/14.03.2019

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy