AK PARTİ
Giriş Tarihi : 12-03-2019 16:29   Güncelleme : 12-03-2019 16:29

Vatandaşa Kapımız Sonuna Kadar Açık

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP eski İlçe Başkanı Hasan Demiray, ilçe teşkilatları ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla hasbıhal oldular.

Vatandaşa Kapımız Sonuna Kadar Açık

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Çebi’nin 1 gün bile boş programı yok. Haftanın her günü mahalle, esnaf, stk ve çay ocaklarını ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Çebi vatandaşlardan oldukça beğeni topluyor.

Vatandaşımıza Kapılarımız Her Daim Sonuna Kadar Açık Kaldı

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi ilçede birçok değişime ve gelişime imza attıklarını söyleyerek, ”Ak Parti iktidarımız ile birlikte ilçemize birçok yatırımın kazandırılmasını sağladık. Yatırımlardan ziyade açık kapı çalışarak vatandaşımızın gönlünde de yer edinmeyi hedef edindik. Her kesime cevap verdik, vermeye çalıştık. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ”Belediye İşi Gönül İşi” düsturunu biz zaten benimsemiştik, benimsemeye de devam ediyoruz. 31 Martta inşallah vatandaşlarımızın destek ve duaları ile Araklı’da yarım kalan işlerimizi tamamlayacağız.” dedi.

Yeni Projeler ile İlçemizi Çok Daha İleriye Taşıyacağız

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi Araklı’yı ileriye taşıyacak 30 adet yeni proje hazırladıklarına değinerek; ”Yaklaşık 1 ay önce belediyemizce ”Araklı için Benimde Bir Projem Var” kampanyası başlatmıştık. Bu kampanya ile birlikte halkımıza ulaşarak Araklı’nın gelişmesini sağlayacak olan kilit projeleri ortaya çıkarmayı hedefledik. Ortak akıl düsturunu hedef alarak vatandaşlarımızın istekleri, önerileri doğrultusunda yeni projelere önem verdik. İnşallah yerel seçimlerden zaferle çıktığımızda bu projelerimizi hayata geçirmek için çalışmaya başlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin