AK PARTİ
Giriş Tarihi : 06-03-2019 16:24   Güncelleme : 06-03-2019 16:24

Başkana Bayanlardan Destek

Cumhur ittifakının Araklı Belediye başkan adayı ve ilçe belediye başkanı Recep Çebi'ye bayanların büyük desteği.

 Başkana Bayanlardan Destek

Trabzon'un Araklı ilçesi Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi bayanlardan yoğun bir destek alıyor. Araklı'ya kazandırdığı 3 adet Bayanlar Sosyal Tesisleri ve gönül belediyeciliği noktasında her kesimi dinleyip vatandaşların sorununa ortak olan Başkan Çebi vatandaşlardan oldukça beğeni topluyor.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu ve kadın kolları ile birlikte Yolgören mahallesinde ev toplantısına katılan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi yaklaşık olarak 80 kişiyle bir araya geldi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ''Desteklerinden ve dualarından dolayı hanım kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Belediye Başkanlığı görevine geldiğimiz günden beri gönül belediyeciliği düsturunu, açık kapı çalışarak, her kesimin derdiyle dertlenerek yerine getirdik. Bu sebeple bizim projemizde tatlı dil, gülen yüz, bizim projemizde gönüllere girmek var. Hanım kardeşlerimize özel ''Kapalı Yöresel Organik Ürünler ve El Sanatları Pazarı'' inşa edeceğiz. Planlama çalışmalarını yaptık. Projemiz hazır, yerimiz bellidir. İlk icraatımız bunu hemen faaliyete sokmak olacaktır. Hanım kardeşlerimizle beraber ''Tevazu, Samimiyet Gayret ile Memleket İşi Gönül işi diyerek, Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Araklı için Hız Kesmeden Yola Devam diyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin