SAADET PARTİSİ
Giriş Tarihi : 05-03-2019 17:36   Güncelleme : 12-07-2019 13:59

Bu Sevgi Pazara Kadar Değil, Mezara Kadar!

İki dönem Araklı’da Belediye Başkanlığı yapan, Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan adayı Ümit Çebi’ye ilçe halkının sevgisi artarak devam ediyor.

Bu Sevgi Pazara Kadar Değil, Mezara Kadar!

Gördüğü her vatandaşa sarılan Ümit Başkan, Araklı halkının kendisine ilgisi karşısında mutlu oluyor. Çebi ilçede tek başına bir parti gibi çalışıyor. Daha önce yapmış olduğu hizmetlerini karşılaştığı halktan dinlemeyi de ihmal etmiyor.

Ümit Çebi vatandaşın ilgisini de karşılıksız bırakmıyor. Belediye Başkanı olarak karşılarında olmadığı 10 yılda Araklı halkından ilçedeki eksiklikleri dinliyor. Sorunlarını çözebileceğini, döneminde yaptıklarından örnekler vererek izah ediyor. Bu örneklerin seçilirse yapacaklarının garantisi olduğunu ifade ediyor.

Seçime haftaların kaldığı bir dönemde tabiri caizse bir dakikasını boş geçirmek sex hattı istemiyor. Çok yoruluyor ama asla pes etmiyor.

 Ümit Başkan en son Kükürtlü Köyünde vatandaşlarla Kasımpaşa- Trabzonspor karşılaşmasını izledi. İlk yarı 2-0 öne geçen takımımızın sahadan 2-2 berabere ayrılması Ümit Başkanı üzse de, daha sonraki muhabbeti ortamı ısıttı.

Ümit Çebi “bu koşturmacaya inanın can dayanmaz ama Araklı’ya duyduğumuz hizmet aşkı bize güç ve enerji veriyor. İlçe insanıyla etle tırnak gibiyiz. İnşallah bu sevgimiz pazara kadar değil, mezara kadar sürecek” diyor.

AdminAdmin