AK PARTİ
Giriş Tarihi : 02-03-2019 17:16   Güncelleme : 02-03-2019 17:30

Trabzon'a Raylı Sistem Ve Hızlı Tren

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon mitinginde Trabzon'a raylı sistem ve hızlı tren müjdesi verdi.

Trabzon'a Raylı Sistem Ve Hızlı Tren

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM RAYLI SİSTEM GELİYOR -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Önümüzdeki dönemde inşallah Trabzon’u raylı sistemle tanıştırıyoruz. Akçaabat Akyazı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Havalimanı, Arsin Organize Sanayi güzergahında raylı sistem hatları yapacağız. - Trabzon Erzincan arasında hızlı treni hayata geçirerek Trabzon'u hızlı tren hattına ekleyeceğiz. - Etüt çalışmaları yapıyoruz. Bu yıl içinde Trabzon’a bölge adliye mahkemesi kazandırıyoruz. - Trabzon havalimanını yaptığımız yatırımlarla modernize ederek büyüttük. Havalimanının 2018 yılında yolcu sayısı 4 milyonu geçti." dedi.

Trabzon'a yapılan ve yatırılması planlanan yatırımları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun millet bahçesine dönüşeceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan özetle şöyle konuştu; -    64 binden fazla öğrencimizin eğitim gördüğü şehrimizde 2. Devlet üniversitemizi Trabzon Üniversitesini faaliyete geçirdik mi?  -    41 bin seyirci kapasiteli, Şenol Güneş Stadyumunu açtık mı? Yaptık mı? Bu arada tabi Şenol Güneş Kardeşimizin Milli Takım teknik direktörlüğü hayırlı olsun..  -    Gençlik Merkezleri, Yüzme Havuzları, Tenis Kortları gibi bir çok farklı branştaki tesisleri spor severlerin hizmetine sunduk.  -    Yeni stadyumdan memnunsunuz değil mi? Peki eski Stadyumun ne yapıyoruz… İnşallah eski Hüseyin Avni Aker Stadyumunu millet bahçesine dönüştürüyoruz. Anneler, babalar, gençler, ailece Millet Bahçesine gideceksiniz, yavrularınızla birlikte orada koşturacaksınız. Oraya bir de tabi yakışacak bir Millet Kıraathanesini yapacağız. Bu millet kıraathanesinde gençlerimiz derslerini çalışacak, simidini, pastasını kekini orada ücretsiz alabilecek..  -    Çaykara Gençlik Merkezinin, Of Spor Kompleksinin, Sürmene Yarı Olimpik Yüzme havuzu devam ediyor..  -    Trabzon’a Merkezde, Akçaabat’ta ve Vakfıkebir’de 3 tane Millet Bahçesi yapıyoruz.. İçinde atölye, millet kıraathanesi, gölet, spor alanlarının olacağı bu 3 tesisi şehrimize kazandıracağız.

"ŞEHİR HASTANESİ YAPACAĞIZ"

- Bay kemal siz kuyrukçusunuz. Siz yokluk kuyrukları icaat ettiniz. Hastanelerde senin Genel Müdürlük döneminde ne kuyruklar yaşandı.. - 14’inde Ankara’da Türkiye’nin en büyük Şehir Hastanesini açıyoruz. Şuanda hasta kabulü başladı.. - Trabzon’a yakışır mı? İnşallah her Büyükşehir’e olduğu gibi Trabzon’a da olacak.. Bütün dünya inşallah bunlara hayran olacak. - Şimdiye kadar Trabzon’da ihtiyaç sahiplerine, 1,5 katrlyonluk destek sağladık. - Sosyal yardımlarından faydalanan hak sahiplerine elektrik faturalarıyla ilgili yeni imkan getirdik. - Trabzon’da imar barışı ile 147 bin 988 vatandaşımızın sorununu çözdük. - Şehir merkezinde atık su arıtma merkezi yapmak için proje çalışmaları devam ediyor. - Avrupa’nın en uzun tüneli olacak Zigana Tünelinde kazı çalışmalarında yüzde 55 gerçekleşme oranına ulaştık. - Projesinde 12 adet köprülü kavşak, 17 adet tünel ve 55 adet köprü bulunan Kanuni Bulvarının süratle yapımı devam ediyor. 12 km’lik bölümü sizlerin istifadesine sunduk. İnşallah projenin tamamını seneye tamamlıyoruz. - Trabzon’a elimiz boş gelmek olmaz dedik. Bugün buraya güzel haberlerle yeni yatırımların müjdeleriyle geldik.

 

AdminAdmin