SAADET PARTİSİ
Giriş Tarihi : 02-03-2019 16:39   Güncelleme : 02-03-2019 18:28

Kar, Yağmur Ve Çamur Demeyen Ümit Başkan!

Araklı’nın efsane belediye başkanı Ümit İsmailçebioğlu, yerel seçim çalışmalarını kar, yağmur ve çamur demeden mahalle mahalle sürdürüyor.

Kar, Yağmur Ve Çamur Demeyen Ümit Başkan!

Saadet Partisi’nin belediye başkan adayı, Araklı eski belediye başkanı İsmailçebioğlu, ilçede 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Seçime bir ay kala Ümit başkanın yolu bu kez ilçe merkezine 30 km mesafede olan Taşgeçit Mahallesi’ne düştü.

Araklı’dan Taşgeçit’e giderken Araklı- Bayburt karayolunda Karadere’ye yuvarlanan bir araç gören Çebi; bu yolun biran önce yapılması gerektiğini hatırlattı.

Daha sonra mahallede Cuma namazı sonrası halka hitap eden Ümit Başkan, belediye başkanı olduğu dönemde Araklı için yapmış olduğu çalışmaların gelecek dönemde yapacaklarının garantisi olduğunu vurguladı. 

Ekibini Taşgeçitlilere tanıtan Ümit Başkan, o dönem konuşma yaptığı bu mahallenin belediye sınırları içerisinde olmadığını belirtirken, önümüzdeki yerel seçimde kendilerini tercih etmeleri halinde Araklı’nın her mahallesi için belediyede bir dosyasının olacağını, istek ve dileklerin gün be gün takip edileceğini söyledi.

AdminAdmin