MHP
Giriş Tarihi : 28-02-2019 17:01   Güncelleme : 28-02-2019 17:15

Araklı MHP İlçe Başkanı Mustafa Harbi

Eski MHP Araklı ilçe başkanı Hasan Demiray’ın Cumhur İttifakı kapsamında Araklı Belediye Meclis adayı olmasıyla boşalan İlçe Başkanlığına Mustafa Harbi getirildi.

Araklı MHP İlçe Başkanı Mustafa Harbi

Mustafa Harbi’nin göreve başlaması nedeniyle Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Recep Çebi kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Araklı İlçe Binasında gerçekleşen törende konuşan ilçe başkanı Mustafa Harbi : Her ülkücünün hayali olan bu göreve bizleri layık gören büyüklerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, Bana verilen görev süresince üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya ve ülkücü camiaya layık olmaya çalışacağım. Üzerimize düşen ülkemizin geçirdiği bu zor süreçte birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır.

Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi “Önce ülkem ve milletim sonra partim, sonra ben, ilkesini kendimize düstur edinerek, vatanımızın bekası için Cumhur İttifakı etrafında kenetlenip birlikteliğimize olan inancımızı samimiyet ve güven ile milletimize aşılayacağız. Çıktığımız bu yolda, yüce mevlâdan bizleri mahcup etmemesini niyaz eder, Araklı'lı kardeşlerimizden dua ve desteklerini bekleriz. Şeklinde mesaj verdi.

AdminAdmin