AK PARTİ
Giriş Tarihi : 21-02-2019 16:42   Güncelleme : 21-02-2019 16:46

Masa Başından Yönetmeyeceğiz

Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Hasan Demiray, gençlik kolları, kadın kolları, ilçe teşkilatı ve meclis üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Masa Başından Yönetmeyeceğiz

AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, yaptığı açıklamada, "Vatandaşa altyapı yaparsın, üst yapı yaparsın, bina yaparsın ama gönlüne girmediğinde bunların hiçbir anlamı kalmaz. Biz bir mahalleye yatırım yaparken bu mahallenin orada yaşayan sakinlerinin, oranın sahibi olan insanlarının görüşlerini, önerilerini almadan hiç bir adım atmayacağız" dedi.

MASA BAŞINDA KARAR ALIP YÖNETME YOLUNA GİTMEYECEĞİZ"

AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Çebi, masa başında karar alan bir yönetim tarzlarının olmayacağını, katılımcı bir anlayışla hareket edeceklerini dile getirerek, "İnsanların gönüllerini fethettiğinizde, bir daha kolay kolay çıkarılmazsınız. Zaten Cumhurbaşkanımızın uzun yıllar iktidar olmasının ülkemizi yönetmesinin nedeni de bu. Hangi hükümetler olursa olsun, hangi ülke olursa olsun, milletiyle barışık olan devlet ve hükümetlerin ömürleri uzun olur. Siz öncelikle karşınızdaki insana insan olduğunu hatırlatacaksınız. Onu eşref-i mahlukat olarak muhatap alacaksınız. Hani derler ya bir kahvenin 40 yıl hatırı var. Vatandaşa altyapı yaparsın, üst yapı yaparsın, bina yaparsın ama gönlüne girmediğinde bunların hiçbir anlamı kalmaz. Biz özellikle gönüllere girme hususunu çok önemsiyoruz. 11 manifestondan 1 tanesi katılımcılık, yani beraber karar alma iradesi. Buradan örnek olarak, biz bir mahalleye yatırım yaparken bu mahallenin orada yaşayan sakinlerinin, oranın sahibi olan insanlarının görüşlerini, önerilerini almadan hiç bir adım atmayacağız. Yani masa başında karar alıp, o bölgeyi yönetme yoluna gitmeyeceğiz" diye konuştu.

Haber61

AdminAdmin