SİYASET
Giriş Tarihi : 30-01-2019 16:00   Güncelleme : 30-01-2019 17:45

Araklı’nın en genç belediye başkan adayı

28 yaşındaki Soner Yıldız 31 Mart yerel seçimlerine giderken, Araklı’nın en genç Belediye Başkan Adayı oldu

Araklı’nın en genç belediye başkan adayı

Genç ve dinamik kişiliğiyle ön plana çıkan Soner Yıldız, 1991 yılında Araklı’da dünyaya geldi. Araklı Endüstri Meslek Lisesi Mezunu Yıldız, uzun yıllar Araklı ve Karaderespor’da futbol oynadı. Evli ve 1 çocuk babası.


Hayatı ilçede geçen genç bağımsız başkan adayı, Araklı’nın tüm sorunlarını bizzat görerek yaşayarak öğrendi. Yıldız “Araklı Trabzon’umuzun ikinci büyük ilçesidir. Ben Araklı’nın gelişimine katkı sağlayacak projelerimle geliyorum. Allah’ın izniyle, ilçemizin çok kıymetli sakinlerinin oylarıyla seçildiğim takdirde, Araklı görmediği hizmeti benimle görecek” diyor.


Özellikle gençlerin teveccühünü kazanabileceği düşünülen Yıldız'ın, yıllarca hizmet alamayan mahallerin ve her türlü pis işin kolayca verildiği bir ilçenin kaderini değiştirebileceğini düşünülebilir. Sokakta belediye hizmetlerinden memnun olmayanların şikayetlerini işittikçe, sorunları iyi bilen genç ve dinamik bir belediye başkanına ihtiyaç duyulduğunu bilerek bu yola girdiği anlaşılıyor. İlçede şimdiye kadar faaliyet gösteren siyasetçilerden değişik bir anlayışa sahip olan Soner Yıldız’ın tepki oylarını da alabileceği bir gerçek.

 

AdminAdmin