SİYASET
Giriş Tarihi : 21-01-2019 15:46   Güncelleme : 21-01-2019 15:46

Araklı'da başkan Çebi gençlerle buluştu

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,"Biz şehri yönetirken, sivil toplum kuruluşlarının görüşleri ve önerileri bizim yol haritamızı belirleyecektir." dedi

Araklı'da başkan Çebi gençlerle buluştu

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Türkiye Gençlik Vakfı Araklı Şube Başkanı Gazi Mehmet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Çebi, "Biz şehri yönetirken, sivil toplum kuruluşlarının görüşleri ve önerileri bizim yol haritamızı belirleyecektir." dedi.

AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, sivil toplum kuruluşları ile istişare ziyaretlerine Türkiye Gençlik Vakfı Araklı Şubesi ile devam etti. Başkan Çebi, bu kapsamda Türkiye Gençlik Vakfı Araklı Şube Başkanı Mehmet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Burada konuşan Türkiye Gençlik Vakfı Araklı Şube Başkanı Sarı, "Recep Başkanımız özellikle Türkiye Gençlik Vakfı için emekleri olan bir başkanımız. Kendisinin Araklı Belediye Başkanlığını da buradan hassaten tebrik ediyorum, mutlu olduk sevindik. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder inşallah." şeklinde konuştu.

AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ise, Türkiye Gençlik Vakfı'nın çalışmalarını yakinen takip ettiğini belirterek, "Öğrencilerin barınma, eğitim-öğretim faaliyetleri yürütme ve eğitim-öğretimde başarılı olması noktasında büyük gayret gösteren bir vakfımızdır. Biz şehri yönetirken özellikle STK'ların görüşleri ve önerileri bizim aynı zamanda yol haritamızı ve yön pusulamızı belirleyecektir. Türkiye Gençlik Vakfı'da yakinen takip ettiğim ve çalışmalarını takdir ettiğim bir çalışma performansı içinde olan bir STK'dır. Bizler önümüzdeki süreçte şimdiye kadar olduğu gibi, şehrimizin erdemli, faziletli şehir olması ve şehrimizin gelecekte hakikaten kimliğini, hafızasını ve belleğini koruyan kimlikli bir şehir olması noktasında sivil toplum örgütlerimiz ile ve diğer sosyal taraftarlar ile gerçekten de yakın diyalog içerisinde, fikir istişaresi içerisinde, şehrimizi daha ileriye götürme gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte yola devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla TÜGVA Olağan Genel Kurulunda, Genel Başkanlığa seçilen Araklılı hemşehrimiz Enes Eminoğlu'nu bir kez daha tebrik ediyorum. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin." diye konuştu.

Haber61

AdminAdmin