MAHALLELER
Giriş Tarihi : 01-01-2019 16:16   Güncelleme : 01-01-2019 16:46

Çamurlu Yol İçin Başkan Çebi Söz Verdi

Değirmencik Mahallesi’ndeki ana yolu kısaltacak toprak yolun betonlanması konusunda Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi vatandaşlara söz verdi.

Çamurlu Yol İçin Başkan Çebi Söz Verdi

Araklı’nın Değirmencik Mahallesi Ortamahalle Mevkiindeki çamurlu yola beton atılmayacağını Araklı Haber’den öğrenen mahalle sakinleri durumu CİMER’e bildirdi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'de yolun betonlanacağını söyledi.

Araklı’nın Değirmencik Mahallesi Ortamahalle Cami ile üsteki beton yol arasındaki çamurlu yolun eziyetini yaşayan birçok vatandaş, yolun bu dönem göz ardı edileceğini Araklı Haber’den öğrenince, sorunlarını önce Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Araklı Belediyesi’ne bildirme kararı aldılar. Köy muhtarı Tuncay Koçaslan tarafından sorunlarını Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’ye ulaştıran vatandaşlar Başkan Çebi'den, yolun betonlanacağının sözünü aldı.

Böylece uzun yıllardır bu yolun kullanılacak duruma gelmesi için girişimde bulunan mahalle sakinlerine betonlanacağı konusunda bir sözde Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’den geldi. Vatandaşlar başkanın sözünün kısa zamanda yerine getirilmesini bekliyorlar.

AdminAdmin