MAHALLELER
Giriş Tarihi : 17-11-2018 17:43   Güncelleme : 17-11-2018 17:43

Araklı’nın Pervane Mahallesine Hayatı Başarılarla dolu Muhtar Adayı

Mahalle Sakinleri istedi, Aslandağ yok diyemedi. Çocukluğundan Bu yana Hep Araklı Pervane Mahallesi için Çalışan ve Pervaneyi dünyaya Tanıtan Halit Aslandağ Mahalle Halkının yoğun baskılarına dayanamayarak Çok sevdiği Mahallesi Pervane’ye Muhtar Adayı oldu

Araklı’nın Pervane Mahallesine Hayatı Başarılarla dolu Muhtar Adayı

HALİT ASLANDAĞ KİMDİR

1955 Araklı Pervane Mahallesinde dünyaya gelen Aslandağ, ilk öğretimi bifara Hanları mevkiinde bulunan ilk okuldan mezun oldu.
Çocukluk yıllarında Araklı Bifara Hanlarında. Esnaflık yapan Aslandağ. 1970 li yıllarda Almanya’a Ailece Giden Muhtar adayı Halit Aslandağ. Burada II hayatına yeniden başladı bir süre sonra evlenen Aslandağ Burada 3 yıl Madencilik eğitimi alarak Eğitimini birincilikle tamamladı Madencilikte Çalışma hayatını sürdüren Muhtar adayı Halit Aslandağ 2006 yılında emekli oldu.

ASLANDAĞ PERVANE İÇİN NELER YAPTI?

Çocukluk Yıllarından başlayarak Mahallesi için Neler yaparım düşüncesiyle hareket eden Hiç bir karşılık beklemeden elinden geleni fazlasıyla yapan Aslandağ
8 Yıl Almanya,Hollanda,Belçika ve Avusturya Pervaneliler Derneği Başkanlığı görevini yürütrü.
Emekli Olduktan sonra İstanbul’da Pervane’liler Derneğinin kurulmasında Öncülük yaptı.
Şuan Almanya’da Bulunan Pervaneliler Derneği Onursal Başkanlığı Görevini ve İstanbul Pervaneliler Derneği Yönetiminde Başkan vekili olarak Mahallesine Hizmet için Devam ediyor Aslandağ evli 2 Erkek evladı Babasıdır.

NEDEN MUHTAR ADAYI
Aslandağ Muhtarlık adaylığını şu şekilde açıkladı.
Mahalleme yapmış olduğum gerek Yurt içi gerekse yurt dışında’ki Çalışmalarımızdan Ötürü Vatandaşlarımızın yoğun isteği sonrası bu kararı almış durumdayım Amacım Önce Araklı Sonra Tüm Türkiye’e Örnek bir Muhtar Olmak. Diyen Aslandağ Muhtarlık Mühürleri Almakla Muhtar olunmaz Muhtar Mahallenin En uc noktasına hizmet götürmek ve Mahalleni Dünya’ya tanıtmakla olunur Mahallemizin Bitmeyen Sorunlarını hep birlikte Aşarak Ne gerekiyorsa Devletin yapması gerekeni Devletimizden alarak Tüm Olumsuzlukları, İnşallah Asacağız. Diye ifade etti.

AdminAdmin