AK PARTİ
Giriş Tarihi : 09-11-2018 21:55   Güncelleme : 09-11-2018 22:16

Mehmet Öztürk Araklı Belediye Başkanlığı İçin Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, Araklı Ak Parti İlçe Teşkilatında muhteşem bir katılımla mart 2019 yerel seçilerine Araklı Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 Mehmet Öztürk Araklı Belediye Başkanlığı İçin Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti Araklı ilçe teşkilatı, mahalle muhtarları ve Araklı halkından kalabalık bir insan topluluğu ilçe binasını hınca hınç doldurdu. Eski ilçe başkanı Mustafa Tekinbaş’ın da adaylık başvurusunda bulunması dikkatlerden kaçmadı. Önce ilçe başkanı Şaban Bıyık’a adaylık belgesine sunan Öztürk, daha sonra konferans salonunda davetlilerle tek tek tokalaştı.

Mehmet Öztürk adaylık başvurusu sonrası yaptığı konuşmada ‘değerli Ak Partili kardeşlerim, STK temsilcileri, dava arkadaşlarım hepinizi saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. Kurulduğu günden beri yerelde her kademesinde şerefle görev aldığım bir davanın neferi olarak bu partide bulunmak, hizmet etmek sizin gibi değerli insanlara hizmet etmek bizi her zaman gururlandırmıştır. Partimizin kurulduğu günlerde ilçe yöneticiliği yaptım. 2004 yılında il meclis üyesi seçildim. Mecliste grup başkan vekilliği yaptım. O dönem ilçe başkanımız olan Mustafa Tekinbaş aramızda Allah ondanda razı olsun. Son dönemde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi seçildim. Beni makamlara hep sizler taşıdınız. Bir nebze olsun sizin isteklerinizi taleplerinizi karşılaya bilmişsem ne mutlu bana. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde yapmış olduğumuz istişare neticesi siz değerli muhtarlarımızın talepleri, vatandaşlarımızın ve partı kurucularımızın istekleri üzerine bir hizmete, hizmetkarlığa talip oldum. Sizin istekleriniz doğrultusunda Araklı Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. Niyet takdir Allahu tealadan, biz niyet ettik rabbim takdir edecek. Eğer bizim için ve milletimiz için hayırlı olacaksa bu makamı Allah bize nasip etsin. Yok olmayacaksa burada bize güzel bakan, sarılan, konuşan kardeşimiz şunu diyecekse Mehmet Öztürk sen böyle değildin Allah bu makama beni nasip etmesin. Araklı’nın tüm sorunlarını biliyorum. Kafamda güzel projelerim var. İnanıyorum ki biz Araklı’da bunu başaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizden Allah razı olsun diyorum. Cenabı hak yar ve yardımız olsun’ dedi

Seyfullah Aksoy/Araklı Haber/ 09.11.2018

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy