Trabzon’un Araklı İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Recep Çebi, dün Araklı Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Şahintürk, Pervane köyü muhtarı Hüseyin Solmaz ve Yiğitözü köyü muhtarı Süleyman Ayçiçek ile toplantı yaptı ve Pervane köyünden olduğunu söyleyen Şenol Akgül isimli kişinin kızı Damlanur’la ilgili yardım haberini değerlendirdi.
Başkan Çebi, değerlendirmenin ardından TAKA Gazetesinde yer alan haberle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘Harekete geçtik ve ilgili şahsı bulduk.
Kendisi Kastamonu’da olduğunu söyledi. Araklı Pervane köyünden de değil. Yıllar önce bir bağ oluşmuş ama sonradan o bağ kopmuş. Pervane köyünün ismini kullanmış. Araklı’da ve köylerimizde kimse aç ve açıkta kalmaz, biz ve muhtarlarımız buna asla müsaade etmeyiz.’ dedi.
Haber Kaynağı : Taka Gazetesi
