23 Mayıs 2012 Çarşamba 04:43  Karadeniz Tv'de Turup Sorunu Konuşuldu 01:15  Engellilerin gecesi engelsiz oldu 13:06  Başkan Gümrükçüoğlu’ndan ışıklandırma müjdesi 12:54  Turup Sorunu Bu Akşam KTV'de 12:17  Erdem Sürmen Bakan Danışmanı 12:10  Mehmet Öztürk Yazdı 'Adalet' 11:47  Trabzon İçin Müthiş Bir Tanıtım Filmi! 17:48  Trabzon'a Büyük Şehir Şoku! 15:30  Trabzon Belediyesi’nden Gençlik Şöleni 12:36  Araklı Çöplük Olmasın! 12:13  
 Çok Okunanlar
  Uçurtmalar Turup İçin Uçtu
Uçurtmalar Turup İçin Uçtu
 Çok Yorumlananlar
  Uçurtmalar Turup İçin Uçtu
Uçurtmalar Turup İçin Uçtu


www.araklihaber.net

ARSİN'DE KANLI GECE

Arsin'de Kanlı Gece
Trabzon'un Arsin İlçesi'nde silahla otele girmek isteyen Serkan Bayramoğlu ile otelin güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışmada silahlar ateşlendi.

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde silahla otele girmek isteyen Serkan Bayramoğlu ile otelin güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışmada silahlar ateşlendi.

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde silahla otele girmek isteyen Serkan Bayramoğlu ile otelin güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışmada silahlar ateşlendi. Güvenlik görevlisi Mehmet Ali Aksoy göğsünden, Serkan Bayramoğlu da omzundan yaralandı. Bayramoğlu, bugün tedavi gördüğü hastaneden kaçtı. 

Olay 03.30 sıralarında Arsin ilçesi Yanbolu mevkisinde bulunan bir otelde meydana geldi. Eski hükümlü Serkan Bayramoğlu otele girerken kapıdaki X-Ray cihazı uyarı verdi. Bunun üzerine otelin güvenlik görevlisi Mehmet Ali Aksoy, Serkan Bayramoğlu'nu uyararak üzerindeki silahı teslim etmesini istedi. Çıkan tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar silahlarını çekerek birbirlerine ateş açtı. Mehmet Ali Aksoy göğsünden, 35 yaşındaki Serkan Bayramoğlu ise omzundan yaralandı. Olayın ardından ağır yaralı olarak KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi' ne kaldırılan 34 yaşındaki güvenlik görevlisi Mehmet Ali Aksoy'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

HASTANEDEN KAÇTI 

Serkan Bayramoğlu ise, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra ameliyat edilip, serviste tedavi altına alındı. Bayramoğlu, bugün saat 14.30 sıralarında güvenlik güçlerinin dalgınlığından yararlanarak hastaneden kaçtı. Hastane çevresinde kendisini bekleyen bir otomobille uzaklaştığı öğrenilen Serkan Bayramoğlu'nu yakalamak için polis ve jandarma arama başlattı. Şehrin giriş - çıkışlarında arama noktaları oluşturuldu, yaralı olan Bayramoğlu'nun tedavi yaptırma olasılığına karşı sağlık ocakları ve klinikler uyarıldı. Serkan Bayramoğlu'nu arama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi. 

CİNAYETTEN HAPİS YATTI 

Serkan ve Gökmen Bayramoğlu kardeşler, 6 Ocak 2003'te, Trabzon'un Değirmendere semtinde tartıştıkları Yusuf Meral'i öldürdü. Çek-senet tahsilatı yapmak suçundan sabıkalı olan 27 yaşındaki Yusuf Meral'i 16 kurşunla öldürdükten sonra yurtdışına kaçmak isterken İstanbul'da yakalanan Serkan ve Gökmen Bayramoğlu kardeşler, tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevi'ne konuldu. Gökmen Bayramoğlu bir ay sonra cezaevinde intihar etti. Cinayeti kardeşinin işlediğini iddia eden Serkan Bayramoğlu ise, Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi'nde 23 Şubat 2004'te, 10 yıl 10 ay ağır hapis cezasına mahkum edildi. Bayramoğlu, karar temyizde bozulunca yeniden yargılandı ve "ağır tahrik altında adam öldürmek" suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Serkan Bayramoğlu, bir süre sonra cezaevinde kaldığı süre de göz önüne alınarak tahliye edildi.

 DHA - Trabzon / Arsın 




15:25:00
2011-11-27
Bu haber 1181  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir
Döviz Kurları
  Alış Satış
$ Dolar 1.8170 1.8258
Euro 2.3205 2.3317
  Hava Durumu
TRABZON
ISTANBUL
ANKARA
IZMIR
BURSA
KOCAELI
 Videolu Haberler
  Araklı Çöplük Olmasın!
Araklı Çöplük Olmasın! Uçurtmalar Turup İçin Uçtu  Uçurtmalar Turup İçin Uçtu
Kene Alarmı!  Kene Alarmı!
Halk Otobüsleri Araklı'da Rahatsız Ediliyor  Halk Otobüsleri Araklı'da Rahatsız Ediliyor
Turup Sorunu Başbakan'a Anlatılacakmı?  Turup Sorunu Başbakan'a Anlatılacakmı?
Kaymakam El Attı Su Sorunu Bitti!  Kaymakam El Attı Su Sorunu Bitti!
Somali değil (Zavzaga)Yoncalı!  Somali değil (Zavzaga)Yoncalı!
Araklı’lı Öğrenciler Birinci oldu  Araklı’lı Öğrenciler Birinci oldu
Araklı-Turup Çöplük Olmasın Platformu Kuruldu  Araklı-Turup Çöplük Olmasın Platformu Kuruldu
Araklılılar Derneği Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı  Araklılılar Derneği Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı
Yeni Bir Yaşama Başlamanın En İyi Yolları Hürriyet Emlak Gazetesi'nde!  Yeni Bir Yaşama Başlamanın En İyi Yolları Hürriyet Emlak Gazetesi'nde!

Yazarlarımız
Mehmet Öztürk Mehmet Öztürk
Adalet
Hasan Suiçmez Hasan Suiçmez
Karadere Günleri-1
Faruk Çebi Faruk Çebi
ARAKLI TURP MEVKİİNDEKİ “ORMAN”
Seyfullah Aksoy Seyfullah Aksoy
Turup Mevkii Muamması!
Yusuf Bektaş Yusuf Bektaş
Araklıyı Aşağılayanlar
İbrahim Kanlı İbrahim Kanlı
Turup İçin Son Söz Araklı Halkının
Hüseyin Alemdar Hüseyin Alemdar
HAYATTA BEN EN ÇOK ANNEMİ SEVDİM!
Kahraman Alpak Kahraman Alpak
Zaman Sınırlı
Celaleddin Baba Celaleddin Baba
Hazırım
Mustafa Aksoy Mustafa  Aksoy
ARAKLI SİYASET MEYDANI
İlyas Danışmaz İlyas Danışmaz
ELİ ÖPÜLESİ ANNELER
Mehmet Karakuş Mehmet Karakuş
Çok Yakında Araklı Haber'de
Anket
Araklı'da Aşayış Sorunu Var Mı?
Evet Var
Hayır Yok
Tüm Anketler >>

Dış Haber Servisi   |   Iletisim   |   Künye   |   Anasayfam yap   |   Sik Kullanilanlara Ekle
Yüksel Aksoy