Trabzon’un Araklı İlçesi’nde dün şok bir olay yaşandı. Araklı Çok Programlı Lisesi 11 H sınıfı öğrencisi E. Ö, evinde kardeşlerinin gözü önünde girdiği bunalım sonucu babasının beylik silahıyla kafasına ateş ederek ağır yaralandı. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan genç kız, yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veriyor.
Olayla ilgili ailenin ifadelerine başvuran polis, soruşturmayı sürdürüyor. Baba ve annesinin verdiği ifadelerde 3 kardeşten biri olan E. Ö daha önce bir adam tarafından taciz edildiğini belirterek şikayetçi olduğu olay günü de şikayetçi olduğu o kişiyi görmesi sonucu sinirlenerek eve geldiği öğrenildi.
Ardından babasının silahını alarak, annesine, “Bu adamı vuracağım” dediği öne sürüldü. Annesinin engellemesiyle daha da sinirlenen ve bunalıma giren genç kızın, babasını silahıyla başına ateş ettiği iddia edildi.