www.araklihaber.net
|
|
Teknik Direktör İlker Erdem, “Hakem maçı öyle bir noktaya getirdi ki puan kaybetmekten çok sporcu kaybetmemeyi düşündüm” dedi.
|
|
Teknik Direktör İlker Erdem, “Hakem maçı öyle bir noktaya getirdi ki puan kaybetmekten çok sporcu kaybetmemeyi düşündüm” dedi.
Araklıspor’da Anadolu Üsküdar karşısında kaybedilen üç puanın üzüntüsünün yanı sıra bu maçı yöneten hakeme büyük öfke var. Rakibi karşısında ilk yarıyı önde kapatmalarına rağmen ikinci yarıda kalelerinde gördükleri goller sonucunda sahadan puansız ayrıldıklarını belirten Yeşil-Siyahlılar’ın Teknik Direktörü İlker Erdem, “Ben antrenörlük kariyerimde ilk kez bir hakem için taraflı diyorum. Maçı öyle bir noktaya getirdi ki puan kaybetmekten çok sporcu kaybetmemeyi düşündüm” dedi.
Yenmekte Var Yenilmekte
Anlamsız kartlarının yanı sıra en önemli oyuncularından biri olan Yemen’e gösterilen kırmızı kartın dirençlerini kırdığını vurgulayan Erdem, “Bu motivasyonumuzu olumsuz etkiledi. Rakibe kaybedilmiş üç puan bizi üzmez, sonuçta bir futbol müsabakasıdır. Kazanan gibi bir kaybeden de olacaktır. Fakat acı olan puanın kendisine hiçbir katkısı olmayan hakem tarafından alınarak karşı tarafa verilmesidir” dedi. Erdem, artık bu maçı unutacaklarını ve gelecek maçlara bakacaklarını da sözlerine ekledi.


|
|
|
|